We are
Wanted

Wij zijn een personele dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van professionals aan grote projecten in de technische sector in binnen- en buitenland. Binnen deze sector zijn wij actief in de petrochemie, scheepsbouw en de bouw van datacenters.

In 1981 als familiebedrijf begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. De familiecultuur die staat voor betrokkenheid, trots en verantwoordelijkheid is echter onveranderd gebleven en zit ingebakken in ons dna. Dit resulteert in langdurige samenwerkingen met zowel onze klanten als onze mensen. Iets waar we trots op zijn!

We zijn er altijd

Maatwerk

Internationaal
vertegenwoordigd

Partnership

Wij zetten
ons in voor jou!

Met onze multidisciplinaire dienstverlening helpen wij onze klanten verder dan alleen het leveren van professionals. Wij zorgen voor volledige compliant oplossingen. Nationaal en internationaal.

Wanted support is opgericht om onze klanten en professionals maximaal te ontzorgen. Ons supportteam staat dag en nacht klaar om aan alle (aan)vragen te voldoen. Of het nou gaat om personele vraagstukken, PBM’s, cursussen of logistieke zaken.

Onze professionals krijgen gepaste opleidingen aangeboden en worden van begin tot eind begeleid.