Diensten

Recruitment

Wanted is 40 jaar geleden ontstaan vanuit passie voor bemiddeling in het arbeidsproces. Het samenbrengen van onderscheidende professionals en opdrachtgevers in de technische sector is de drijver van onze business. Wij leveren professionals voor zowel de korte als de lange termijn, op projectbasis of via werving en selectie.

Ons selectieproces is zorgvuldig, intensief en persoonlijk. Voor zowel onze klanten als onze professionals. Met onze multidisciplinaire dienstverlening helpen wij onze klanten verder dan alleen het leveren van professionals. Met maximale inzet zorgen wij voor volledige compliant oplossingen. Nationaal en internationaal.

Onze garanties

Payrolling

Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van een payroll onderneming.

Voor de landen waarin Wanted werkzaam is maken wij gebruik van lokale payroll bedrijven. Deze payroll bedrijven zijn specialisten in hun vakgebied en op de hoogte van alle (nieuwste) lokale regels.

De inlener (opdrachtgever) blijft daarbij de feitelijke werkgever en bepaalt bijvoorbeeld de hoogte van het salaris en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken. Ook het dagelijks toezicht blijft bij de opdrachtgever. Hierdoor blijft flexibiliteit gewaarborgd en zorgen wij ervoor dat de arbeidsvoorwaarden up to date worden uitgevoerd en worden aangepast aan de lokale omstandigheden/wetgeving.

Voordelen payrolling

Site support

Wanted support is opgericht om onze klanten en professionals maximaal te ontzorgen. Het supportteam staat dag en nacht klaar voor onze klanten en professionals om aan alle (aan)vragen te voldoen. Of het nou gaat om personeelsvraagstukken, PBM’s, cursussen of logistieke zaken. Professionals krijgen gepaste opleidingen aangeboden en worden van begin tot eind begeleid.

Als het om grote projecten gaat, bieden we full-service sitesupport aan voor zowel onze klanten als professionals. Uit ervaring zien we dat persoonlijk contact de beste manier is om grotere projecten goed te laten verlopen. Denk hierbij aan directe verwerking van extra verzoeken, PBM’s, aanvragen voor cursussen of werkuren registratie.

Ons supportteam zorgt voor:

Compliance services

Bij Wanted streven we ernaar om al onze werkzaamheden te toetsen aan nationale en internationale wet- en regelgeving. Het is voor ons een topprioriteit dat niet alleen wijzelf aan alle wet- en regelgeving voldoen, maar ook onze klanten en medewerkers. Daarom worden onze interne en externe procedures doorlopend getoetst en zijn wij in staat om voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden, zowel nationaal als internationaal.

Waar nodig besteden we uit aan lokale experts om te garanderen dat we volledig compliant zijn in elk land waarin we werken. Bekijk onderstaande kaart voor een overzicht van landen waar we compatibele oplossingen leveren.

Voordelen compliance